Рада призначила нового міністра економіки: хто він такий

Верховна Рада України призначила новим міністром економіки досвідченого економіста Ігоря Петрашка. За відповідне рішення проголосували 243 депутати.

Згідно із постановою, Петрашко стане міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Однак раніше в уряді заявляли про розділення цього Міністерства і створення окремого Міністерства агропромислового комплексу. Про це інформує ТСН.

Ігор Петрашко здобув освіту у Львівському національному політехнічному університеті за спеціальністю бізнес-адміністрування, а також має диплом МВА бізнес-школи при університеті Вандербільта у США. У 2004-2007 роках очолював московське, а пізніше – київське представництво компанії Ernst & Young, де керував групою з надання консультаційних послуг із супроводу транзакцій і був партнером.

З 2007по 2013 роки він працював в інвестиційній компанії “Трійка Діалог Україна”, де очолював інвестиційно-банківське управління і був керівним директором, а потім став на чолі Департаменту корпоративного бізнесу в “Сбербанк Росії”. Від квітня 2013 року – працює в агрохолдингу Ukrlandfarming.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.