“Дуже люблю тебе, ти моє натхнення”: Слава Узелков зізнався у коханні відомій українській актрисі. “Знайшов заміну Марині?”

В’ячеслав Узелков титулований український боксер, а також екс-тренер проекту “Зважені і щасливі”. На проекті він разом з коханою Мариною допомагав учасникам боротися із зайвою вагою.

Проте з проекту Слава пішов, а з Мариною вони розлучилися. Про причини розставання однієї з найромантичніших пар досі достеменно невідомо.

Проте на проекті у Слави Узелкова була ще одна важлива для нього жінка. Це – вже екс-телеведуча Олеся Жураківська. Саме спільне фото з нею Слава опублікував у себе в Інстаграм і присвятив їй дуже зворушливі слова.

View this post on Instagram

Ви знаєте, що у мене залишилось після проекту,, зважені та щасливі,,? @zhurakivska_olesya, з нею я був знайомий 10 років до цього шоу. Ми з нею познайомились на шоу каналу 1+1, танцюю для тебе,, Олеся стала нашим другом, на все життя. Олеся була на хрестинах наших дітей, на перших річниця наших діток. Вона мене підтримувала на моєму першому шоу,, зважені та щасливі,, вона завжди була поряд. Я вдячний @zhurakivska_olesya за ті вчення і навики, які мені допомогли статися на телебаченні. Ви скажете, не може бути жінка другом для чоловіка. А от і ні, вона ідеальний друг. Ми не бачились вже 1,5 роки, але я дуже радий. Дуже люблю тебе моя @zhurakivska_olesya. Ти моє натхнення і мій досвід. Окреме дякую за Марину, бо вона забула, як ми познайомились. #узелков #спортсмен #спорт #похудение #винница #здоровье #зваженітащасливі #uzelkoff_official #uzelkov_official #uzelkov #newbalanceukraine #duolife

A post shared by Вячеслав Узелков (@uzelkoff_official) on

“Ви знаєте, що у мене залишилось після проекту,, зважені та щасливі,,? @zhurakivska_olesya, з нею я був знайомий 10 років до цього шоу. Ми з нею познайомились на шоу каналу 1+1, танцюю для тебе,, Олеся стала нашим другом, на все життя. Олеся була на хрестинах наших дітей, на перших річниця наших діток. Вона мене підтримувала на моєму першому шоу,, зважені та щасливі,, вона завжди була поряд. Я вдячний @zhurakivska_olesya за ті вчення і навики, які мені допомогли статися на телебаченні. Ви скажете, не може бути жінка другом для чоловіка. А от і ні, вона ідеальний друг. Ми не бачились вже 1,5 роки, але я дуже радий. Дуже люблю тебе моя @zhurakivska_olesya. Ти моє натхнення і мій досвід. Окреме дякую за Марину, бо вона забула, як ми познайомились”, – написав Узелков.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.