Шмигаль попросив українців скасувати поїздки між містами через коронавірус (відео)

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль розповів про нові рішення Кабінету міністрів у зв’язку з карантином через коронавірус і закликав громадян відмовитися від поїздок навіть в інші міста країни.

Відеозвернення було опубліковано у суботу, 14 березня.

“Уряд ухвалив ряд кроків із виконання рішення РНБО щодо протидії поширенню коронавірусу в Україні. Ситуація в країні розвивається за помірним сценарієм. Але все залежить від кожного з нас. Спільними узгодженими діями ми здатні мінімізувати вплив цього лиха”, – заявив прем’єр-міністр.

Він зазначив, що органи влади будуть діяти швидко та рішуче.

“Продовжує діяти заборона Кабінету міністрів на масові заходи понад 200 осіб і тритижневий карантин. Починаючи з понеділка 16 березня ми закриємо кордони для іноземців”, – сказав Шмигаль.

На два тижні буде зупинено міжнародні пасажирські перевезення. Крім того, прем’єр попросив українців обмежити поїздки й всередині країни.

“Закликаю громадян, які перебувають за кордоном якнайшвидше повернутися додому. Я також закликаю всіх відмовитися не тільки від закордонних подорожей, але і від поїздок між містами України”, – заявив Шмигаль.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.