Такою першу леді ви ще не бачили! Зеленська у повсякденному образі вразила школярів

Перша леді України Олена Зеленська відвідала кілька шкіл в столиці та Київській області. Дружина президента подивилася, як годують дітей у навчальних закладах. Про це повідомила прес-служба глави держави.

Ознайомлювалася з харчуванням школярів Зеленська разом відомим українським шеф-кухарем Євгеном Колопотенком. Він уже кілька років займається цією темою. 3 тисячі шкіл вже готують по створеному ним меню. Його програма називається “Нове шкільне харчування Cult Food”.

Також перша леді поспілкувалася з батьками школярів. Там де змінилося харчування, вони задоволені. За їх словами, діти тепер харчуються тільки в їдальні, і забули про бутерброди.

“Сьогодні я побачила дійсно позитивні приклади втілення нових підходів до шкільного харчування, якими задоволені всі – і діти, тому що смачно і можна вибрати те, що хочеться, і батьки, які впевнені, що дітям готують здорову і різноманітну їжу, і адміністрації, тому що школярам і батькам подобається. і я зайвий раз переконалася: якщо є прагнення до змін – перешкод не існує. Той, хто дійсно хоче щось зробити, змінити, – просто це робить “, – зазначила Зеленська.

https://www.instagram.com/p/B9mhIy_HfT7/?utm_source=ig_embed

“Мій пріоритет – Україна. Тут і зараз зробити все можливе, щоб поліпшити наше життя і життя наступних поколінь. Незалежно від політичної ситуації в країні. У моїх силах змінити шкільне харчування, і я цим питанням займаюся вже 3 роки”, – написав у Instagram Клопотенко.

Відзначимо, що для виходу в світ Олена Зеленська вбралася в чорний брючний костюм, білу футболку та білі кеди – такий собі повсякденний образ без зайвих надмірностей.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.