Пенсії підвищать? Новий міністр соцполітики назвала головні завдання на своїй посаді

Нова голова Міністерства соціальної політики Марина Лазебна заявила, що головним завданням для її відомства є проведення індексації та підвищення пенсій.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства соціальної політики.

Під час першої зустрічі з колективом Лазебна доручила терміново підготувати пропозиції щодо шляхів підвищення соціального захисту людей.

Міністр соцполітики Марина Лазебна доручила терміново підготувати пропозиції щодо шляхів підвищення соціального захисту людей. Про це вона сказала під час першої зустрічі з колективом міністерства, інформує пресслужба відомства.

«Прийшов час віддати належне пенсіонерам, силами яких розбудовувалася економіка нашої країни», – зазначила Лазебна.

За її словами, першочергове завдання, яке зараз стоїть перед міністерством, – проведення індексації пенсій та забезпечення підвищення рівня пенсійного забезпечення в країні.

Міністр доручила терміново підготувати пропозиції щодо шляхів підвищення соціального захисту людей та активно включатися в комунікаційну роботу з регіонами задля реалізації політики у соціальній сфері.

Нагадаємо, Марина Лазебна у 2013 – 2014 роках очолювала Державну службу зайнятості, з 2015 до 2019 року працювала в проєкті “Модернізація системи соціальної підтримки населення України”. З серпня до жовтня 2019 року була головою Державної соціальної служби, 4 березня 2020 року призначена на посаду міністра соціальної політики.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.