Новобраний прем’єр Шмигаль влип у скандал через окупований Крим

Новообраний прем’єр-міністр України Денис Шмигаль спростував свою заяву стосовно відновлення подачі води в анексуваний Крим, заявивши, що наразі це зробити неможливо.

 

Відповідний допис він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

Варто зауважити, що в ефірі ток-шоу “Право на владу” він заявив,  що питання подачі води в окупований Крим – це “питання гуманітарної відповідальності перед людьми… тому вони не зможуть перекрити воду для українців”.

Щоправда, вже через деякий час після прямого ефіру новий прем’єр спростував свої слова та запевнив українців, що наразі зробити подачу води до окупованої території неможливо.

Формат ток-шоу не кращий, щоб обговорювати складні питання. Наприклад, питання подачі води до Криму. В черговий раз хочу підкреслити, що уряд не забуває про українців, які живуть на території тимчасово окупованого українського Криму… Позиція залишається незмінною: ми хотіли б подавати воду нашим громадянам, але не можемо і не маємо технічної можливості робити цього до деокупації півострова і повернення його до складу України”, – написав Шмигаль.

Варто зауважити, що чимало українців почали обурюватися у мережі стосовно того, що не встиг тільки Шимагль обійняти свою посаду та вийти у прямий ефір, як вже наговорив зайвого та змушений був писати спростування.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.