У Миколаєві діти пішли від п’яних батьків: старший тягнув на собі 5-річного брата

Увечері в суботу, 22 лютого, на телефон 102 в Миколаєві надійшло повідомлення від батьків зникнення їхніх дітей.

Прибулі за викликом поліцейські з’ясували наступне. Чоловік і дружина, жителі Корабельного району м.Миколаєва, у вихідний день пішли в гості.

Двох своїх дітей – хлопчиків 5 і 10 років – батьки взяли з собою. В гостях тато з мамою міцно випили і між ними виникла сварка.

Коли з’ясування стосунків закінчилося, батьки виявили, що дітей ніде немає. Деякий час вони шукали їх на прилеглих вулицях, потім подзвонили в поліцію.

Всі екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування на пошук зниклих дітей. Незабаром до патрульних підключилися співробітники служби у справах дітей. Через кілька годин хлопчиків знайшли на вул Миколаївській – вони знаходилися у своєї тітки.

Старший хлопчик розповів поліцейським, що вони з братом вирішили піти до тітки через потворної сварки батьків. Дітям довелося подолати пішки понад 7 кілометрів, поки вони дійшли до вул. Миколаївській.

Під час подорожі молодший з братів втомився і не міг далі йти і тоді старший посадив його на спину і поніс на собі. Саме так діти йшли вздовж перегону між Жуковським кільцем і Широкій Балкою. Повз них проїхало десятки машин, проте жодна з них не зупинилася, щоб поцікавитися, чому одна дитина несе на собі іншого.

Поліцейські вирішили поки залишити дітей у тітки. А ось з батьками тепер розбираються інспектори служби у справах дітей.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.