“Пішов звідси.” Володимир Остапчук отримав “копняка” від Потапа. “Дайте нормального ведучого”

Сюрпризом четвертого ефіру шоу “Голос країни 10” стала поява на сліпих прослуховуваннях ведучого Володимира Остапчука. Зірка Євробачення вирішив спробувати свої сили у вокальному шоу, адже раніше в танцювальному у нього виграти не вийшло.

“Я не Паваротті, і не Тіна Кароль. Єдина крута річ, яку Остапчук робить, – читає хіп-хоп. І це моя фішка! Сьогодні країна вперше побачить, як Остапчук співає. Цікаво, чи впізнають тренери мій голос і вийде мені хоч одне крісло розгорнути”, – розповів сам про себе ведучий.

Підтримати Вову прийшли його вже колишні колеги по “Танцях з зірками” Анна Різатдінова і Саша Прохоров. Аня сказала за лаштунками Каті Осадчій, що Вова – така різностороння особистість, що і співати у нього теж вийде.

Остапчук виконав “Time to Say Goodbye” дуету Lucio Quarantotto & Francesco Sartori, і з перших же секунд пісні зацікавив тренерів.
Перша розгорнула своє червоне крісло Тіна Кароль і відразу ж пішла до Вови.

“Це Остапчук”, – вгадав Потап.

Під кінець пісні і інші тренери розгорнули свої крісла.

“Ти хочеш бути учасником?” – спитала Тіна.

“Я тут з невеликою місією. Зараз популярна прожарка, тому ми придумали кілька жартів про наших тренерів”, – відповів Вова, після чого зачитав з телефону свої підготовлені жарти.

“Дайте нормального ведучого. Де Горбунов? Пішов звідси”, – проводив стусаном під зад Остапчука Потап, викликавши загальний сміх у залі.

“Обожнюю Остапчука, жартує погано, але такий гарний – йому все прощаєш”, – додав він.

Вова сказав після Каті Осадчій, що його участь у Голосі була тільки заради прожарки тренерів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.