П’яні викрутаси. Горе-матір викинула малолітню доньку з купе поїзда. В голові не вкладається

П’яні викрутаси. Горе-матір викинула малолітню доньку з купе поїзда. В голові не вкладається

Жахливий інцидент потрапив на записи камер в поїзді «Сімферополь – Москва». П’яна росіянка впала в буйний стан і кинула свою дитину на міжвагонні сходи. Десятимісячна дівчинка опинилася між двома поверхами вагона. Дитину з небезпечного місця витягнув співмешканець горе-матері, а на наступній станції неадекватну сім’ю зняли з поїзда.

 

36-річна мешканка Воронежа їхала в купе разом з двома дітьми і співмешканцем. Крім потерпілого немовляти, з матір’ю перебувала ще й семирічна дочка. На відео видно, як дівчинка намагається заспокоїти матір, але безуспішно.

Сім’я встигла доїхати до міста Кримська Краснодарського краю. Там чотирьом пасажирам веліли звільнити купе і покинути потяг. На п’яну жінку і чоловіка-супроводжуючого складено протоколи. Немовля відправили в лікарню, а старшу дівчинку тимчасово помістили в соціально-реабілітаційний центр.

За інформацією російських ЗМІ, інцидент трапився в ніч на 10 січня, але через чотири дні дівчаток повернули горе-матері.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про п’яну компанію в російському потязі. Товариші по чарці в бійці намагалися видавити очі ложкою. А ще одна росіянка влаштувала п’яний дебош в салоні літака.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.