Президент США звернувся до американців після атаки Ірану

Трамп подякував американським військовим за їх службу.


Дональд Трамп почав своє звернення з заяви про те, що Іран ніколи не матиме ядерної зброї.

Про це інформує “Fox News”.

Трамп повідомив, що жоден американець не постраждав під час останньої атаки Ірану на об’єкти США, а їх втрати є мінімальними.

Президент США наголосив, що американські військові готові до будь – яких дій, які іранська влада може вчинити задля захисту усього хорошого за що виступає американський істеблішмент та увесь світ.

Він наголосив, що Іран є одним з головних спонсорів тероризму і використовував розробку ядерної зброї як погрозу для усього цивільного світу.

Очільник Білого дому підмітив, що американські військові зупинили одного з найжорстокіших прибічників терористів Касема Сулеймані.

Крім того, Трамп запевнив, що генерал Касем Сулеймані був особисто причетний до смертей багатьох цивільних громадян, і мав бути усунений набагато раніше.

Сулеймані керував декількома атаками на американські об’єкти, в результаті яких загинув один американських військових.

Крім того, Трамп зазначив, що іранський генерал планував нові атаки на об’єкти США на Близькому Сході, але вони змогли попередити це.

Очільник Білого дому заявив, що таким чином США передала повідомлення, що нікому не дозволять погрожувати американським громадянам.

США негайно вводить додаткові нові економічні санкції проти іранського режиму.

Ці санкції будуть діяти до того моменту, поки Іран не змінить своєї поведінки.

Трамп закликав Британію,Німеччину, Росія, Китай та Францію об’єднати свої дії задля захисту миру та безпеки у світі.

Крім того, Трамп повідомив, що збирається звернутися до НАТО з проханням приділити виключну увагу ситуації на Близькому Сході.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.