“Це суїцид”: відома українська телеведуча із жорсткою заявою звернулася до Зеленського (фото)

Відома українська телеведуча Яніна Соколова із жорсткою заявою звернулася до Президента України Володимира Зеленського.


Про це вона написала на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

Соколова зазначила, що війну з Росією можна закінчити у два способи: виграти або програти.

“Наївна гра у «ми всє за мір» зі взаємними привітаннями з новим роком- це прикрий суїцид. КВК ніколи не обіграє КДБ. Чи Ви думаєте, що Вам вдасться задобрити, а потім хоп – і перехитрити сусіда?”, – звернулася до Зеленського вона.

Та додала: “Ну… Путін не Юзік. Нємножка іной псіхатіп і мізки. Він розуміє тільки позицію сили. Заграванням Ви тільки ганьбите себе і країну”.

“Щодо «какая разніца», як вулиця названа…і «Хто ми?»… Разніца бальшая. У ній якраз вся сіль. Коли Ви це зрозумієте, то все піде правильним шляхом. Як це зрозуміли у Польщі, Угорщині, Франції і Німеччині…”, – при цьому зауважила ведуча.

За її словами, відповідь на питання «хто ми?» буде тоді чіткою і впевненою, коли Президент зрозуміє, що саме об‘єднує країну. До того ж заявила, що Зеленський опинився у вакуумі малоросів і порадила ставати “правішим”.

Також Соколова запропонувала Президентові назвати вул. Банкову, де розташований Офіс президента, вул. Бандери. “Було б логічно зробити це сьогодні, у день народження Степана Андрійовича. Бо «Ніщо не зупинить ідею, час якої настав…» С. Бандера”, – уточнила вона.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.