“Бізнес з представниками країни-агресора”: Сеітаблаєв прокоментував показ серіалу студії “Квартал 95” на українському ТБ

Український кінорежисер, актор Ахтем Сеітаблаєв дав інтерв’ю в програмі “Досьє з Сергієм Руденком”.

Ахтем Сеітаблаєв зазначив, що не розуміє, як можна просувати та популяризувати телесеріал “Свати” виробництва студії “Квартал 95”.

Про це інформує “Еспресо.TV”

Як відомо, одну з головних ролей в серіалі виконує Федір Добронравов, який відкрито підтримує анексію Росією півострова Крим.

Український режисер наголосив, що не розуміє яким чином можна співпрацювати з людиною, яка відкрито підтримує окупацію твоєї країни чи вимагати відновлення телепоказу серіалу на українському телебаченні через суд, особливо, коли Зеленський обіймає посаду президента.

Крім того, Сеітаблаєв наголосив, що якби він мав можливість, то обов’язково запропонував би Зеленському відвідати анексований РФ Крим та подивитися в очі 300 дітям, батьки яких незаконно ув’язненні з 2014 року за те, що намагалися відстояти територіальну цілісність та суверенітет України.

На думку кримчанина, відновлення права телепоказу серіалу “Свати” на українському телебаченні означає підтримку заяв Добронравова.

Ахтем Сеітаблаєв вважає, що показ серіалу “Свати” – це “бізнес з представниками країни-агресора” та “бізнес на крові”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.