Вона народила сина, коли їй було 72 і через рік ця жінка шокувала лікарів цілого світу…

У квітні минулого року ця жінка шокувала лікарів з усього світу. Мешканка Індії Далджіндер Каур (Daljinder Kaur) в 72 роки народила сина. До цього вона 46 років жила з чоловіком у шлюбі, але так і не могла завагітніти. Зрозуміло, їй вдалося завагітніти за допомогою ЕКЗ, але сам факт того, що їй вдалося виносити і народити малюка, дивує!

Не дивно, що знаходилися ті, хто критикував новоспечених батьків. Хтось же щиро радів за щасливу пару. Зараз, через 11 місяців після народження сина, Далджіндер розповіла про наслідки, які спіткали її, коли вона стала мамою.

Далджіндер зізналася, що материнство далося їй набагато важче, ніж вона думала. Вона почала швидко втомлюватися, і спостерігаються проблеми з тиском. Зараз її син Армаан почав повзати, і мамі доводиться більшу частину часу проводити на підлозі, а це не так легко для людини її віку. Далджіндер зверталася до лікарів, але вони знизували плечима, пояснюючи її стан віком. Їй прописували вітаміни і дієту, які особливо не допомогли.

Батькові хлопчика вже 80 років, і він теж часто почав хворіти в силу віку. Однак він знаходить сили і всіляко допомагає у вихованні Армаана. Треба відзначити, що хлопчик дуже сильно прив’язаний до батька.

Батьки сильно стурбовані здоров’ям малюка. 19 квітня йому буде рік, і він так і не набрав ту вагу, який відповідає дітям його віку. Далджіндер перестала годувати його грудьми в 3 місяці, пояснюючи це тим, що у неї практично не було молока. Мама водила хлопчика по лікарях в надії, що вони випишуть засіб, який допоможе малюкові зміцніти. Ті лише знизували плечима, повідомляючи, що він з часом зробить це природним чином.

Далджіндер і її чоловік відкрито зізналися, що вони втомлюються доглядати за собою і малюком, але вони роблять все можливе, щоб виховати здорову і міцного дитини. Батьки не звертаються за допомогою до няням, оскільки впевнені, що немає нічого кращого батьківського піклування.

Незважаючи на всі труднощі, пара не шкодує, що вони зважилися на такий серйозний крок. Далджіндер повідомляє, що всі труднощі забуваються, коли до них з розпростертими обіймами повзе їх Армаан. Він дуже усміхнений і задоволений хлопчисько. Коли йому виповниться рік, батьки планують відвідати разом з ним один з храмів в надії, що Бог дарує малюкові сили.

Далджіндер і її чоловік не чекають допомоги ззовні. Вони лише сподіваються, що люди, які дізналися про їх історію, помоляться за сина і побажають йому здоров’я.

Ми від щирого серця бажаємо Армаану і його батькам здоров’я і довгих років життя. Випадок дуже незвичайний, але хіба можна критикувати людей, які стільки років мріяли про дитину?..

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.