Заради російського фільму: скандально відомий український співак покидає сцену

Скандально відомий український співак тимчасово покине сцену заради зйомок в російському фільмі “Петрови в грипі”.

Про це скандальний артист розповів в інтерв’ю російському виданню.

Дорн заявив, що йому дуже сподобались зйомки у фільмі, а тому він хоче розпочати акторську кар’єру.

За словами артиста, він повірив, оскільки Серебренніков для нього – безумовна величина, як режисер. Музиканта найбільше хвилювало після того, як він знявся, чи залишився задоволеним метр.

“А він був задоволений, сказав, що мені потрібно продовжувати зніматися, незважаючи на всі мої досліди минулих років, і що він вірить у моє велике майбутнє як актора. Тому я закінчую кар’єру співака та починаю ставати актором”, – додав Дорн.

У свою чергу, в прес-службі кінокомпанії Hype Film, яка займається виробництвом картини, процитували слова самого Серебреннікова.

“Перш за все, виявилося, що Ваня – чудовий драматичний артист. Я це відчув у його роликах в YouTube. У них видна робота саме артиста: осмисленість, володіння своїм апаратом, енергія, інтерес до парадоксу, вміння точно втілити той образ, який він придумав. Я вирішив запропонувати йому зіграти щось інше, позбутися іміджу шоумена. У нас у фільмі “Петрови в грипі” він грає одним кадром 18-хвилинний складний епізод, в якому є все: смішне, трагічне, парадоксальне”, – зазначив режисер.

За сюжетом, Петрови – звичайна родина: він – автослюсар, вона – бібліотекарка, у них є син. Проте повсякденна реальність вибухає у той момент, коли всі вони хворіють на грип.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.