“Я кожен день молю Бога…”: Анна Сєдокова зробила раптове зізнання. “Немає ніяких гарантій!”

Щоб ще більше підігріти інтерес до свого особистого життя Анна Сєдокова публічно зізналася в почуттях до молодого красунчика.

Відома співачка Анна Сєдокова розповіла про свою нову любов і показала другу половинку

Анна Седокова веде досить активне життя, яке демонтрує користувачам мережі на своїй сторінці в Instagram. В її блозі із завидною регулярністю з’являються нові знімки.
Зіркова матуся трьох дітей зараз зустрічається з новим хлопцем. Її обранцем став 27-річний латвійським баскетболіст Яніс Тімма, який грає за російські “Хімки”.

Щоб ще більше підігріти інтерес до свого особистого життя ГАнна опублікувала новий пост, в якому зізналася в любові до Яніса. На знімку парочка мило посміхається в камеру. При цьому голова Анни лежить на його плечі, а рукою дівчина тримається за футболку коханого.

“Іноді, чим сильніше любиш, тим більше ненавидиш. У любові немає ніяких гарантій. Неможливо підписати договір, народити 6 дітей, купити 8 квартир і назавжди застрахуватися від розставання. Немає гарантій, але я щодня молю Бога, щоб він дав нам трохи більше терпіння, трохи більше уваги і трохи менше випробувань. Люблю тебе. Сильно-сильно. І нескінченно”, – написала в мережі Анна.

Користувачі мережі почали активно коментувати побачене. Вони захоплювалися парочкою, а також писали, як вони підходять один одному.
“Підтверджую. ви Такі красиві”, “Любов це ВСЕ!”, “Які гарні Урааа!!! Анна, Ви прекрасні!!!! Вашому чоловікові шалено пощастило, що Ви поруч!”, “Які ви класссніііііі ”, “Треба мати дуже багато терпіння терпіння Вам!!”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.