“Дівчинка поспішила народитися раніше”: Катя Осадча з малюком на руках звернулася до шанувальників

Під час концерту “Вечір прем’єр з Катериною Осадчою” у однієї з глядачок несподівано почалися пологи під час світової прем’єри пісні Вєрки Сердючки.

⠀Щаслива матуся розповіла, що вирішила назвати доньку на честь ведучої.

“Дівчинка поспішила народитися раніше, вирішивши, що їй потрібно вже танцювати й співати. Дякую вам, Катерино, за те, що в нас є тепер своя”, – сказала молода матуся.

Катя Осадча завітала на виписку та привітала Тетяну з таким яскравим народженням доньки й навіть потримала немовля на ручках.

Телеверсія музичного шоу відбудеться 25 грудня на 1+1.

Українці у коментарях масово засипали Катю Осадчу компліментами за її небайдужість і щирість, а також долучились до найщиріших вітань молодої матусі і новонародженої Катрусі.

“Маму вітаю з донькою. Зростайте здорові та щасливі. Окрема вдячність Каті, стала ще більше захоплюватися нею і поважати. Радію, що небайдужих стає дедалі більше. Бо саме завдяки таким людям наша країна зміниться і стане кращою. Катя, мій Вам респект”, “Вітаємо, будьте щасливі і здоровенькі! Буде як виросте всім розказувати як зявилася на світ, це буде її історія!”, – пишуть користувачі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.