Мати вбила свою доньку і звалила вину на померлого від пияцтва співмешканця… Відео

Мати вбила свою доньку і звалила вину на померлого від пияцтва співмешканця.

В Омську, за версією слідства, п’яна мати заштовхала в рот своєї дворічної дочки кілька шматків хліба – дівчинка задихнулася і померла.

Інцидент стався 9 травня в будинку на вулиці 33 Північна – 27-річна мати з двома своїми дітьми перебувала в гостях у свого співмешканця.

Разом вони святкували День Перемоги. Жінці не сподобалося, що її дворічна дочка накришила під час їжі, і вона заштовхала в рот дівчинці кілька шматків хліба. Дитина задихнулася і помер.

Через пару днів мати повернулася додому без дочки, ніяк не пояснивши своїм родичам відсутність дівчинки.

У минулий четвер в поліцію про зникнення дитини заявила знайома родини, після чого співробітники затримали підозрювану. «На підлозі біля ліжка вона батон весь розкришила, і він почав хліб в неї запихати», – на допиті затримана валила всю провину на свого співмешканця.

За словами жінки, переконавшись у смерті дівчинки, її товариш по чарці заштовхав тіло дитини в сумку і забрав невідомо куди.

Через 10 днів, 19 травня, він помер в лікарні від алкогольної інтоксикації. Поліцейські разом з співробітниками Слідчого комітету встановили, що підозрювана говорила неправду. «Вищевказані дії, що призвели до смерті дитини, зробили затримання», – повідомили в поліції Омської області. Тіло дівчинки поки не знайдено.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.