Скандал зі зйомкою пацієнток для порносайтів: лікар працював 10 років

Кабінет в Одеському онкодиспансері, в якому велася прихована зйомка, з 2010 року орендував позаштатний гінеколог.

Причин для розірвання договору із ним не було, сказав головний лікар медзакладу Олег Лук’янчук.

“Він ніколи не був штатним лікарем онкодиспансеру. З 2010 року він орендував кабінет, а в 2017 році продовжив договір оренди. Однак ніяких передумов для того, щоб розірвати з ним договір, не було”, – підкреслив головлікар.

Зараз правоохоронці перевіряють усіх, хто може бути причетним до злочину. У квартирі і автомобілі системного адміністратора, який відповідав за роботу інтернету в медустанові, провели обшуки.

“Системний адміністратор працює у нас багато років, є штатним співробітником онкодиспансеру. Відповідає тільки за інтернет у мене в кабінеті, кабінетах начмеда і секретаря. І не причетний до цього злочину”, – пояснив Лук’янчук.

Кабінет, у якому велася таємна зйомка, винаймав лікар вищої категорії В’ячеслав Валерійович Триполко. За місяць оренди платив 7 тис. грн. Скільки заробляв на порносайтах – поки невідомо. Ситуацію він не коментує. На робочому місці більше не з’являється, а телефон вимкнув.

У гінекологічному кабінеті в обласному онкодиспансері в Одесі з січня 2018 по квітень 2019 року велась таємна зйомка пацієнток. Відео поширювалися на порноресурсах.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.