Не поспішай платити по рахункам: чому приходять космічні платіжки за комуналку

Опалення включили лише під кінець жовтня 2019 року.

З початку опалювального сезону багато українці  отримали несподівано великі платіжки. Про це повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Оксана Супрунюк з Хмельницького.

“За три опалювальних дня жовтня прийшла платіжка на 264 гривні. Це в теплий місяць. Що буде в морозні – невідомо. За свою двокімнатну квартиру в “хрущовці” заплачу, швидше за все, більше 2 тисяч”, – написала вона.
Також деякі українці скаржаться, що їм прийшли платіжки за жовтень з сумами під тисячу гривень, враховуючи те, що опалення включили лише 25 жовтня.

Мешканка Києва Аля Сафонюк написала в соціальній мережі, що їй прийшла космічна платежу за опалення ще до початку опалювального сезону.

“Сказати, що я в шоці – нічого не сказати. 15 жовтня прийшла платежу за опалення 1630 гривень. За опалення? Звідки воно взялося в жовтні? Борги по комуналці немає. Це знущання”, – сказала вона.
Також ще одна киянка Оксана Петровська поскаржилася на платіжку за жовтень.

“А у нас прийшла квитанція за гаряче водопостачання з сумою 2100 грн з формулюванням “перерахунок”. І навіть не зазначений період перерахунку та в зв’язку з чим він був зроблений. І ніяких боргів до цього теж не було”, – повідомила вона.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.