В Одесі псевдокомунальники скоїли жорстоке вбивство

Здобиччю грабіжників став мобільний телефон жертв.

У Шеченківському районі Одеси сталося жорстоке вбивство. Як розповіли в обласному відділенні поліції, жертвою злочинців стало подружжя.

zavantazhennya
“До чергової частини надійшло телефонне повідомлення одесита, про те, що з квартири його сусідів чути шум і бійку, а на сходовому майданчику в під’їзді кров. За словами потерпілої відомо, що зловмисники були одягнені в жилети комунальників і пояснили свій візит перевіркою лічильників. Після того, як господарі відкрили вхідні двері, заштовхнули їх до квартири і зв’язали липкою стрічкою. Заволодівши мобільним телефоном, вони зникли в невідомому напрямку”, – повідомили правоохоронці.
Злочинці піддали своїх жертв жорстоким побоям, в результаті яких 68-річний чоловік від отриманих травм помер. За вчинення вказаного кримінального злочину поліцейські за прикметами розшукують трьох чоловіків слов’янської зовнішності віком 25-27 років: – Перший – зростом 165-170 см, карі очі, обличчя овальне, середньої статури, був одягнений в чорну куртку, чорні штани, чорну шапку та салатовий жилет комунальної служби, в руках тримав чорний планшет.
– Другий – одягнений в чорну куртку, помаранчевий жилет комунальної служби, чорні штани, чорну шапку, точніші прикмети встановлюються.
– Третій – одягнений у все чорне, точніші прикмети встановлюються.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...