Водій BlaBlaCar жорстоко згвалтував пасажирку: деталі моторошної поїздки

30 серпня по дорозі з Одеси в в Черкаси водій сервісу BlaBlaCar згвалтував свою пасажирку.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявляє подруга жертви Анастасія Журова.

26-річна мешканка Черкас поверталася з Одеси і домовилася про поїздку з 51-річним чоловіком, який є учасником популярної для пасажирів послуги «Блабакар». Також їхав до Черкас. В районі Сміли накинувся на неї, погрожуючи ножем.

– Коли вони їхали, водій всіляко відмовляв іншим пасажирам і не приймав їх, – розповідає Анастасія Журова. – При цьому поводився дуже дивно. Говорив, що месія і вб’є всіх євреїв. Потім згвалтував. Дівчина навіть не пручалася, тому що у нього ніж. Вирішила, що краще вже так, ніж потім ще й уб’ють. Сталося це все під Смілою. Ще відвіз потім в Черкаси її. Вона відразу написала заяву в поліцію і звернулася до судмедекспертів. Але він слідів навіть не залишив. Був в презервативі.
Після заяви в поліцію слідчі відразу почали шукати його.

– Подруга зателефонувала йому і домовилася про нібито зустріч, – пояснює Журова. – Насправді слідчі хотіли зустрітися з ним під виглядом пасажирів, але той водій так і не з’явився. Після цього він взагалі перестав брати трубку. Дівчина досі в шоковому стані.
Після звернення в міліцію Анастасія Журова на своїй сторінці в соцмережі опублікувала фото передбачуваного злочинця і його автомобіля. Підозрює, що насильник може уникнути покарання.

Спікер обласної поліції Дмитро Грищенко факт звернення про зґвалтування підтвердив. Зараз проводиться перевірка

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.