Автомобільний міст обвалився у Харкові: стала відома причина

У Харкові 25 серпня обвалилась одна сторона мосту над залізничною колією від ринку “Лоск” у напрямку селища Пісочин. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, але про руйнування повідомили до поліції.

Правоохоронці прибули до мосту і переконалися, що він таки зруйнований. Замість проїзду мостом увесь транспорт спрямували іншій частині Окружної – по дорозі Київ-Харків-Довжанський.

За попередніми даними, міст обвалився через динамічний удар перевантаженої фури, повідомили в “Укравтодорі”. Про це свідчить чітко виражений гальмівний шлях у межах місця руйнування. Внаслідок удару відбувся зсув плити і конструкція зазнала ушкоджень.

Зараз фахівці аналізують камери відеоспостереження, вивчають гальмівний шлях та інші чинники, щоб остаточно з’ясувати причину руйнування мосту. Після обстеження вирішать, чи відновлювати ділянку мосту, чи повність реконструювати його.

Що відомо про зруйнований у Харкові міст Цей міст збудували ще у 1977 році. У травні 2018 року на мості провели експертизу: він був працездатний і не відносився до категорії аварійних.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.