“Цього вимагає президент!”: Українцям знизять ціни на електрику. Що потрібно знати

Кабінет міністрів внесе зміни в механізм публічних спеціальних зобов’язань (ПСО) на ринку електричної енергії, щоб знизити вартість ресурсу для великих промислових споживачів.

“Цього вимагає президент!”: Українцям знизять ціни на електрику. Що потрібно знати

Про це повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик під час засідання уряду в середу, 14 серпня.

“Сьогодні на засіданні Кабінету міністрів ми вносимо окремі зміни в ПСО, які нададуть можливість великим споживачам електричної енергії, зокрема, металургам, феросплавщикам і іншим значно знизити ту ціну, яку вони мають сьогодні”, – сказав він.
Також прем’єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду доручив НКРЕКП врегулювати питання ціни на електроенергію для промисловості в зв’язку з впровадженням нового ринку електроенергії.

“Доручаю НКРЕКП врегулювати питання ціни (електроенергії. – Ред.) Для промисловості в зв’язку з впровадженням нового ринку електроенергії. І ось до чого уряду, і нехай збирається НКРЕКП, нехай розглядають питання, нехай зменшують ті тарифи. Це їхні повноваження. І нехай не включають нам дурня. Це їхні повноваження, вони їх повинні виконувати”, – заявив Гройсман.

“Я вимагаю від Міністерства енергетики та НКРЕКП прийняти всі необхідні нормативні акти для того, щоб знизити ціну на електроенергію для підприємців України. І це не тільки я вимагаю, але і президент”, – додав він.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.