Шкідливі для шлюбу та кохання «безневинні» звички жінок

За статистикою, понад 50% шлюбів завершуються розлученням, так само як і любовні пари часто розходяться. Іноді для жінок це стає справжнім сюрпризом, адже вони зробили все для збереження стосунків. Психологи провели дослідження та з’ясували, які, на перший погляд, безневинні звички жінок убивають кохання чоловіків.

Усім відомо, що мислення та ставлення до багатьох питань чоловіків та жінок відрізняється кардинально, тому деякі звички прекрасної половини людства здаються чоловікам ледве не смертельними для шлюбу та довгих стосунків. Спеціалісти провели дослідження та виявили топ-12.

Шкідливі для шлюбу та любові «безневинні» звички жінок

Втручання в особистий простір. Часто, особливо на початку стосунків, жінкам хочеться бути якнайближче до коханих. Тому вони роблять усе для цього, не залишаючи другій половинці майже ніякого особистого простору. Чоловіків це ж просто дратує.
Секс-контроль. Маються на увазі ситуації, коли жінки намагаються щось отримати за допомогою тіла або карають чоловіків відмовою в інтимі. Таке ставлення викликає в чоловіків роздратування.
Надмірна імпульсивність. Чоловіки не хочуть бачити біля себе жінку, яка не може тримати себе в руках і поводиться занадто емоційно. Вони хочуть мати поруч дорослу людину, яка вміє контролювати себе та свої емоції.
Натяки. Насправді всім давно відомо, що чоловіки їх не розуміють, то й не треба намагатися. Краще все сказати відверто, так чоловіки точно зрозуміють усе правильно.
Роль простачки. Чоловікам подобається сором’язливість, але в міру й не вдавана, інакше вони перестають довіряти.
Небезпечні питання. Чоловіки не люблять відповідати на питання про одяг та зовнішній вигляд.
«Дівчинка з обкладинки». Психологи ще в 1989 році довели, що красу чоловіки та жінки сприймають по-різному. Тому коли кохана наносить на лице «тонну» макіяжу та одягається в незвичному стилі, щоб тільки бути схожою на модель з обкладинки, чоловікам це не подобається.
Маніпулювання. Чоловіки цього дуже не люблять, тому краще будувати стосунки на щирості та відвертості.
Надмірні очікування. Часто жінки очікують від чоловіка більше, ніж він може дати, а потім ображаються, що він не виконав того, чого насправді не обіцяв. Тому спірні моменти краще обговорювати відразу.
Критика інших. На думку чоловіка, жінка, яка занадто багато пліткує, невпевнена в собі.
Безлад. Більшість чоловіків слідкують за своєю гігієною та чистотою в будинку, тому нечупари їм не подобаються.
Командування. Чоловіки прагнуть до управління ситуацією, тому жінки, які намагаються все контролювати, їх дратують.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.