Загибель ще одного військового внаслідок обстрілу колони голови Донеччини: ВМС все спростовують

13 липня з’явилась, що внаслідок обстрілу автоколони очільника Донецької Військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка, яку 10 липня здійснили проросійські бойовики, загинув ще один військовий – 32-річний Сергій з Миколаєва. Щоправда, у ВМС її спростували, заявивши, що воїн – живий, щоправда перебуває у вкрай важкому стані.

Обстріляли окупанти автоколону Кириленка Бойовики обстріляли автоколону з головою Донецької ВЦА: є загиблі з ПТКР біля села Гранітне. Цього ж дня внаслідок обстрілу загинув 21-річний старший матрос-навідник Антон Фака. Щодо голови Донеччини, то він не постраждав.

А от боєць Сергій потрапив до обласної лікарні імені Мечникова у Дніпрі з осколковими пораненнями грудної клітини, живота, ніг та шиї. Поранення у бійця виявилися надто важкими. Головний лікар Дніпровської обласної клінічної лікарні імені Мечнікова Сергій Риженко уточнив, що у бійця була відкрита черепно-мозкова травма, перелом лобної кістки, поранення скроні справа, десятки осколків вп’ялися в голову, шию, грудну клітину та живіт. Водночас у нього дуже постраждали очі.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.