“Слуга народу” підігрує мажоритарнику, який працює на армію та спецслужби РФ: розслідування

Бізнес народного депутата України В’ячеслава Богуслаєва працює на армію та спецслужби Росіїйської Федерації. Виходячи з нинішньої політичної мапи, це не завадить Богуслаєву знову обратися народним депутатом за негласної підтримки партії Зеленського.

Передісторія
22 лютого 2014 року. Віктор Янукович тікає з України. За наказом Володимира Путіна три російські гвинтокрили МІ-8 незаконно перетинають кордон з Україною і транспортують екс-президента Віктора Януковича у Крим.

Згодом російські регулярні війська почали вторгнення на територію України. Транспортні російські вертольоти МІ-8 перекидають військових РФ до Криму. А десятки ударних вертольотів МІ-24 патрулюють небо над півостровом.

“Я дав доручення і вказівку міністерству оборони, ніде правди діти, під виглядом посилення охорони наших військових об’єктів у Криму перекинути спецпідрозділ Головного розвідувального управління і сили морської піхоти, десантників”, – заявив Володимир Путін.

Російські вертольоти, за даними наших військових, беруть участь і в боях на Донбасі.

Вперше за час конфлікту обстріляли некерованими реактивними снарядами два бойові вертольоти Мі-24 РФ. Під час бою загинуло 4 наших прикордонників – три наших військових було поранених,
– зазначив речник Андрій Лисенко.

ОБСЄ нещодавно теж помітила російські військові вертольоти на території так званої ДНР.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.