«Один мій друг вирішив змінити країну»: Євген Кошовий звернувся до українців

Євген Кошовий з «Квартал 95» попросив українців допомогти позбавити президента Зеленського від 450 «поганих людей».

«Один мій друг вирішив змінити країну»: Євген Кошовий звернувся до українців

«Один мій друг (не буду говорити хто) вирішив змінити країну», – такими словами починається відеоролик, який випустила команда Зеленського, опублікувавши його в телеграм-каналі «Слуги народу».

Він пропонує варіант рішення: «Давайте допоможемо нашому другові зробити так, щоб навколо нього були тільки слуги народу».
Кошовий також закликав українців «поганих» теперішніх парламентаріїв поміняти на майбутніх хороших «слуг народу». Для цього треба піти проголосувати на позачергових виборах до Верховної Ради 21 липня.

Гуморист став керівником «Квартал 95» після того, як Володимир Зеленський переміг на виборах президента України. У студії залишилося багато хороших менеджерів, тому Кошовий обіцяє не звертатися за порадами до президента України. Але актор також додав, що у разі крайньої необхідності запишеться на прийом до Зеленського по протоколу.

Також Кошовий розповів про те, як він провів інавгурацію Володимира Зеленського. Гумориста вразила промова президента, і він висловив надію про те, що щось зміниться.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.