10 якостей людини, яка рано чи пізно зрадить

Відсутність довіри у відносинах – це бомба уповільненої дії. Якщо ви не можете повністю покластися на людину, дуже складно приймати її такою, якою вона є і відчувати себе в її компанії досить комфортно. Особливо якщо мова йде про кохану людину.

Тому підпускати до себе в «ближнє коло» варто тільки тих, хто не проявляє в своїй поведінці ознак латентного зрадника, який зможе вставити вам ніж у спину при зручній нагоді. Представляємо 10 якостей людей, які ніколи не будуть вам насправді вірні.

10 Багато приховує

Ви нічого не знаєте про його (ЇЇ) дитинство, родичів, професійну діяльність і взагалі він (вона) вам не відкриває ніяких точних відомостей про себе, обмежуючись лише якимись розпливчастими визначеннями. Коли ви починаєте у нього про щось допитуватися, він наполегливо уникає відповіді, переводить розмову в іншу сторону або навіть різко просить вас припинити допит. Його біографія – таємниця за 7 замками. Впізнаєте? Якщо так, то велика ймовірність, що ця людина вас обманює або просто не планує будувати з вами міцних відносин. Будьте обережні і не списуйте подібну поведінку просто на замкнутий характер.

9 Ухиляється від відповіді

Людина не любить давати конкретних відповідей на поставлені запитання. У розмові він (вона) виляє як вуж на сковорідці, намагаючись уникнути незручної теми. Це вказує на те, що людина з вами не щира. Той, кому ви дійсно дорогі може іноді сказати те, що вам не буде не до душі, однак він керуватиметься благими намірами щодо вас, а не бажанням уникнути незручного питання.

8 Уже відмовляв у допомозі

Звичайно, якщо людина один раз кинула вас в складній ситуації, то найімовірніше вона вчинить так само і в наступний раз, коли вам знадобиться допомога. В цьому випадку її потрібно пробачити і обмежити сплкування.

7 Скасовує прийняте рішення

Людина безвідповідально відноситься до даного слова, швидше за все має слабкий характер. У неї немає стійких моральних принципів і її переконання можуть змінюватися миттєво в залежності від зовнішніх обставин. Якщо у вашого друга або коханої людини “сім п’ятниць на тиждень”, то ви ніколи не зможете на нього (неї) покластися, тому ваші «тили» завжди будуть незахищені.

6 Швидко змінює точку зору

Подібний стиль поведінки можна охарактеризувати прислів’ям «куди вітер дме – туди трава стелиться». Така людина схожа на воду, яка приймає форму посудини, в яку її помістили. У неї немає стрижня, немає принципів і непорушних моральних установок, через які вона ніколи не переступить. Для неї немає нічого забороненого. Ця людина може бути будь-яким, і ви ніколи не зможете бути в ній повністю впевнені.

5 Надмірно доброзичливий

Якщо раптом хтось із вашого близького оточення здається вам занадто доброзичливим або надто запопадливим, то варто подивитися на таку людину максимально критично. Дуже часто в такій бочці меду ховається дуже велика ложка їдкого дьогтю. Тому, якщо хтось говорить вам занадто багато компліментів і неприкрито лестить ваше самолюбство, однак при будь-якому вашому бажанні з’ясувати щось важливе про нього самого вислизає від заданої теми, то вам потрібно бути з ним дуже обережним. Найчастіше такі особистості з дуже непривабливої сторони виявляють свою справжню сутність, проте, на жаль, часто буває вже пізно.

4 Багато говорить, коли краще промовчати

Марнослів’я завжди вказує на особистісну ущербність. Такі люди своїми безглуздими вигадками стомлюють співрозмовників і навіть викликають огиду. Жінки не відразу можуть здогадатися про підступні задуми балакучого співрозмовника, так як той справляє враження досить щирої і доброзичливої людини. Коли жінка починає йому (або їй) довіряти, він (вона) поступово втягує її в якусь каламутну гру: лізе з настирливими запитаннями до неї в душу, завдяки чому дізнається корисну інформацію. Це відбувається тому що для більшості представниць прекрасної статі в цій ситуації починає діяти принцип «відвертість за відвертість». Такі люди становлять велику небезпеку для жінок – вони можуть не тільки розбити серце, але і використовувати її для своїх корисливих цілей.

3 Має егоїстичні нахили

Людина, у якої є виражені схильності до нарцисизму і самозамилування, вважає, що вона і є центр Всесвіту і що все в цьому світі повинно крутитися навколо неї. Через це така людина ніколи не зможе вселити довіру. Вона не вміє визнавати свою провину, навіть якщо була не правою, і завжди буде перекладати відповідальність на чужі плечі. Цілком можливо, що цим «іншим» рано чи пізно станете ви, якщо ви підпустили до себе таку особу досить близько. У підсумку егоїст навіть може переконати вас в тому, що в його помилках і невдачах винні саме ви. Такі люди здатні на зраду в будь-який момент, адже для них в першу чергу має значення лише їх хворобливе его, а все інше – другорядне.

2 Багато обіцяє

Легко дає обіцянки тільки той, хто знає, що йому не доведеться їх виконувати. Тобто людина в цьому випадку, щоб пустити вам пил в очі йде на відверту брехню.

Пам’ятайте, люди, які звикли відповідати за свої слова, не кидаються обіцянками. При цьому вони знають ціну своїй репутації і щирих відносин. Люди, які можуть наобіцяти «місяць з неба», але при цьому не готові пожертвувати заради вас найменшим не заслуговують вашої уваги.

1 Непостійний

Така людина призначає вам побачення, а потім, в останній момент його скасовує. На неї не можна покластися.

Подібним особистостям довіряти абсолютно протипоказано.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.