Рак можна розпізнати, подивившись на руки: медики назвали найочевидніший симптом

Рак можна розпізнати, подивившись на руки: медики назвали найочевидніший симптом

Рак легенів – страшне захворювання, яке можна визначити по зовнішній ознаці
Британські лікарі прийшли до висновку, що рак легенів можна визначити по пальцях і нігтям. Медики встановили – існує кілька ознак цього захворювання.

Коли у людини злоякісна пухлина, то з’являються гормоноподібні хімічні речовини. В результаті виникає реакція, що виявляється на нігтях. За словами лікарів, рогові пластинки стають блискучим і гнучкими.

Такий симптом має назву – гіпертрофічна легенева остеоартропатия. При ній характерні деформація кісток і суглобів.

Крім визначення легеневої пухлини по нігтях і пальцях існують і інші ознаки. Так, при онкології у людини з’являється постійна задишка, кашель і запалення в роті. Плюс у хворого іноді змінюється голос, який стає низьким і хрипким.

Нагадаємо, внутрішні проблеми з організмом можна визначити по зовнішнім сигналам. Так, якщо людина забуває, що говорила хвилину назад, повідомляє про порушення кровопостачання судин мозку або мікро-інсульт.
Проблеми з органами зору – чухати очі, дивитися крізь “пелену” – говорять про проблеми з очним яблуком, катаракту та сліпоту.

Печія попереджає про руйнування слизової шлунка, що веде до ерозії і пухлин.

Людина, яка хропе, а потім її постійно хилить до сна – симптом порушення дихання і апное, що небезпечно для мозку.

Оніміння частин тіла говорить про пошкодження нервів і розвитку різних захворювань таких, як інсульт. Якщо ранки і пошкодження на шкірі довго заживають, це вказує на запалення в організмі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.