Педофіл-ґвалтівник працював дитячим фотографом

У Запоріжжі затримали чоловіка, який ґвалтував 2-річну дівчинку і знімав це на відео.

Зловмисник пояснив свої дії жагою самовдоволення. Порноконтент поширював у тематичних групах у мережі, повідомляє прес-служба Кіберполіції України.

“23-річний чоловік був учасником багатьох закритих груп, де учасники поширювали контент із виключно дитячою порнографією. Працює незалежним фотокореспондентом, підробляв фотографом на дитячих святах і спортивних змаганнях. Деякі з цих фото він також пересилав учасникам закритих груп”, – вказано у повідомленні.

Перше зґвалтування сталося близько року тому. Помітивши, що дитина не розповіла про це матері, чоловік продовжив насильницькі дії, постійно фіксуючи їх для фото- і відеоконтенту. Так провокував інших учасників груп до подібних дій.

Підозрюваний також мав відеоархів із дитячою порнографією, який зберігав як на власних носіях, так і у хмарному сховищі. Поширював їх серед громадян України та іноземців. За місцем проживання провели обшук. Вилучили техніку з дитячою порнографією.

Відкрили кримінальну справу за статтею 153 про сексуальне насильство. Його арештували на 60 діб і оголосили підозру. Чоловіку загрожує до 10 років ув’язнення.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.