Тepмінoвo! Вcя мeрeжa на вyхaх! Щoйнo Конституційний заговорив про вирок по розпуску ВРУ…

Конституційний суд України прийняв рішення визнати конституційним указ Президента України Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради України.

15 суддею з 18 вважають, що указ був конституційним.
В цей же час відзначається, що за ухвалення рішення про неконституційність указу Зеленського, Порошенко і ко. пропонують по 12 мільйонів доларів кожному судді.Абсолютна більшість суддею вважають, що Зеленський мав повне право розпустити Верховну Раду України.

Наші обізнані джерела кажуть, що сьогоднішнє засідання може бути перенесено на невизначений термін, оскільки глава КСУ Шаптала, по всій видимості, взяла гроші у Порошенка і не хоче їх повертати. Тому саме рішення може бути озвучено 29 червня.

При будь-яких розкладах, режим Порошенко отримав ще один нищівний удар від народу України, Президента України, Конституції України та більшості суддею Конституційного суду України.

Володимир Зеленський
Позачергові вибори до парламенту будуть!

До слова відзначимо, що у Порошенка є всі шанси не потрапити в парламент. Відомий адвокат вважає, що вже в кінці червня у Порошенка відберуть майно.

Колегія міжнародних юристів і адвокатів цілодобово документують всі злочини режиму Порошенко, зокрема злочини скоєні самим олігархом.

Вони сміялися над народом України і Президентом України Володимиром Зеленським думаючи, що їх влада вічна.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.