«Зробіть це завтра! Цього чекають тисячі українці»: Вдова закатованого Героя України звернулася до нардепів…

Звернення до Народних депутатів України, чиє ім’я Честь, Совість, Гідність, Свобода та Воля

Я, вдова Героя України Володимира Рибака, особисто від себе та тисяч загиблих, закатованих патріотів України, військових та цивільних, їх батьків, дітей, дружин та чоловіків, прошу Вас, тих, хто бажає найскорішого завершення війни на території України, повернення військових та цивільних полонених, справедливого покарання російських найманців та їх поплічників, винних у загибелі, скаліченні Українських патріотів, завтра, 06.06.19 проголосувати про закон № 9438 ( про військові злочини проти людяності).
На цей закон чекають тисячі українців, хто утратив рідних чи постраждав сам. Я знаю людей, у яких порушилась свідомість тільки від того, шо вони були свідками катувань.
Я прошу Вас пам’ятати, що в цей час, коли Ви сидите в сесійній залі, в катівнях Донбасу знущаються, катують, і навіть вбивають тих, хто пішов замість Вас чи Ваших дітей захищати нашу Україну.
Окупанти та їх поплічники повинні знати, що на них вже чекає покарання та довічна ганьба.

Цей Закон допоможе українцям відчути захист із боку Держави, а катам усвідомити, що їм не буде амністії та зникнення терміну дії злочинів, що де б та скільки б вони не ховалися – від покарання їм не втекти!!!

До мене звертаються родичі затриманих цивільних та закатованих військових, навіть вже в 2019 році, з проханням допомогти їм. Я дуже хочу, але не можу. Ви, Народні депутати України, можете та мусите!!!
Покажіть завтра, що Ви є справжніми патріотами України, а народ України Вам віддячить та пам’ятатиме цю Велику Подію у історії України.
Зробіть це, і буде Вам Шана!!!

Світлина від Elena Rybak.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.