Маленький Кирилко став ангелом.. 5-річний хлопчик, в якого стріляли поліцейські, пoмeр у лікарні..

Хлопчик, якого в Переяслав-Хмельницькому Київської області за даними слідства поранили в голову з пістолета п’яні поліцейські, помер у лікарні, не приходячи до тями.

Трагедія трапилася в понеділок, 3 червня. Про це повідомляє телеканал “Прямий”.

5-річній дитині так і не змогли дістати кулю, яка розтрощила половину черепа і потрапила в головний мозок.

Повідомляється, що Голосіївський районний суд Києва вже приступив до обрання запобіжного заходу двом співробітникам поліції, які можуть бути причетні до поранення дитини.

Відзначимо, раніше стало відомо, що малюк знаходиться в украй важкому стані на апараті штучної вентиляції легенів.

Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що глава держави взяв лікування хлопчика на особистий контроль.

За даними лікарів, у хлопчика було діагностовано кульове проникаюче поранення голови, важка проникаюча черепно-мозкова травма та забій головного мозку.

Нагадаємо, 31 травня під час прогулянки біля свого будинку в Переяслав-Хмельницькому дитина отримала раптове поранення в голову. Підозрюваними у стрільбі назвали поліцейських, які в позаслужбовий час стріляли по банках.

Пізніше з’ясувалося, що вони були напідпитку. Спершу працівники поліції стверджували, що хлопчик з необережності послизнувся і впав на асфальтобетонне покриття та камінь, коли гуляв біля будинку разом із трьома іншими дітьми.

Згодом вони зізналися, що розважалися в нетверезому стані і випадково потрапили в дитину. Хлопчик був госпіталізований в реанімацію, а під час обшуків у підозрюваних вдома знайшли склад зброї.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.