Те, що робитиме Зеленський, у будь-якому разі пов’язуватимуть із інтересами Коломойського, – політолог

Олігарх Ігор Коломойський, який вважає, що зараз для нього відкрилося не те що «вікно можливостей», а просто «великі двері», намагається максимально заповнити їх своєю присутністю.

Про це «Вголосу» розповів директор центру суспільно-інформаційних технологій «Форум», політолог Валерій Димов.

«Стиль його бізнесу і поведінки завжди був такий, що, маючи в меншості правління в державних компаніях, він намагався конвертувати їх у свій вплив: блокував рішення тим, кому вони вигідні, і впроваджував вигідні для себе рішення», – зазначив він.

Тому зараз, за словами експерта, Коломойський намагається виконати свої завдання: піднімає ставки, говорить про повернення капіталу «Приватбанку», публічно робить різні заяви, не приховує зв’язки з Тимошенко, Аваковим та іншими. «Та є ще кулуарні речі, і, думаю, тут Коломойський не дуже задоволений ставленням Зеленського до себе, бо в нього були набагато більші апетити вже на в’їзді в Україну», – уточнив він.

«Однак Коломойський стає такою собі токсичною фігурою, і те, що робитиме Зеленський, у будь-якому разі пов’язуватимуть із інтересами Коломойського, тому йому треба дистанціюватися принаймні публічно від олігарха», – резюмував Димов.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.