“Вона настільки любила життя”: Олег Винник розповів, як впорався з втратою найдорожчої жінки

Нещодавно український співак Олег Винник перервав європейський тур, щоб подарувати концерт рідному селу. Двогодинний виступ в Червоному Кутку Черкаської області провели якраз в день народження Анни Яківни, мами співака. Його назвали вечором пам’яті батьків Олега.

Артист згадав, як в 2018-му вийшов на сцену, тільки дізнавшись про гірку втрату, тому що не міг скасувати концерт. Тоді на нього накинулися хейтери з подивом, як можна було в такий момент співати.

“Вона мене б ніколи абсолютно не зрозуміла, якби я страждав чимось, вона настільки любила життя. Мама сказала: “Олег, жодного концерту ти не повинен скасувати, і не думай мені захворіти, йди до людей”, – згадує Винник.

Це були не просто пересуди! Преса теж не ставилася до артиста поблажливо. Ще за життя Анни Яківни журналісти випустили серію сюжетів. Мама Олега дізналася по телебаченню, що відомий син її майже не відвідує і зовсім не допомагає. І не було як спростувати брехню. Як було насправді – знають односельці.

“Ні, це неправда. Зі своїм таким графіком важким, то це досить часто він приїжджає до своїх рідних, нічого сказати”, – кажуть вони.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.