Справа педофілів: співучасник розбещення дівчаток вийшов на свободу

Один з двох мешканців Фастова, яких підозрюють у ґвалтуванні та розбещенні неповнолітніх дівчаток, вийшов на свободу. Заставу у розмірі 350 тис. грн за нього внесла дружина. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.


Нагадаємо, у листопаді 2018 року у Нацполіції заявили, що затримали 45-річного чоловіка, який ґвалтував і знімав на відео своїх дочок 14 і 15 років. Крім цього до дітей навідувався їхній, так званий, хрещений батько, який за один акт платив 1 тис. грн. Порно продавалося через DarkWeb, і на слід підозрюваного першими вийшли поліцейські з Австралії. Після обшуку батька затримали, дочок відправили в Центр соціально-психологічної реабілітації.

«Батько дівчаток зараз перебуває під арештом. Його куму було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю вийти під заставу у розмірі 350 тисяч гривень. Цю заставу за нього протягом 5 днів після рішення суду внесла дружина. Зараз він на свободі, чекає суду«, – сказали «КРАПЦІ» у прес-службі прокуратури Київської області.

педофил

Тим часом, як повідомляють у Департаменті кіберполіції, справу відносно педофілів передали до суду.

«До суду скеровано справу щодо мешканця Фастівщини, який розбещував двох неповнолітніх доньок. У матеріалах справи фігурує також і його кум.

Їхні дії інкримінують одразу за 6 статтями Кримінального кодексу України: «Торгівля людьми», «Зґвалтування», «Насильницьке задоволення статевої пристрасті», «Статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості», «Розбещення неповнолітніх», «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів». Тепер чекаємо рішення суду«, – говорить спікер Департаменту кіберполіції Юлія Квітко.

Як уточнили у прес-службі прокуратури Київської області, справу слухатимуть у Фастівському міськрайонному суді. Коли почнеться розгляд, буде процес відкритим чи закритим, суд вирішить за кілька днів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.