У Харкові горіли склади підприємства: загинуло двоє людей

У Харкові 20 грудня горіли склади на території колишнього «Шкірзаводу». До місця виклику відразу було направлено вісім пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС на автоцистернах. На місці пожежі виявлено тіла двох осіб.

pozhezha_harkiv_4_

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Харківській області.

Як зазначається, о 07:57 до рятувальників одночасно надійшло декілька повідомлень про пожежу, що сталася на території колишнього «Шкірзаводу» на вул. Шевченка. На цій території розміщуються декілька приватних підприємств.
pozhezha_harkiv_3_
Пожежа охопила складську одноповерхову металеву будівлю одного із приватних підприємств, в якій зберігалась готова продукція та сировина для виготовлення господарчих товарів із пластику, гуми та інших полімерів. Зі слів заявників, стало відомо про значне поширення вогню.

До місця виклику відразу було направлено вісім пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС на автоцистернах. На час прибуття рятувальників вогнем був охоплений весь ангар на площі 260 кв. м, а його дах в багатьох місцях був зруйнований. Уламки даху перешкоджали доступ рятувальників до осередків горіння, а густий чорний токсичний дим становив небезпеку для життя.

pozhezha_harkiv_2_
Рятувальники ліквідовують пожежу у складській будівлі. Фото: dsns.gov.ua
Під час проведення робіт з розбору конструкцій даху ангару виявлено тіла двох осіб. Пожежу ліквідовано об 11:40. До гасіння пожежі було задіяно близько 50 рятувальників.

Причина та збитки наразі встановлюється.

pozhezha_harkiv_1_
Рятувальники ліквідовують пожежу у складській будівлі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...