Зеленський терміново скликає РНБО: сталося велике

Володимир Зеленський відвідав Львівську область

Президент України Володимир Зеленський збирає засідання Ради національної безпеки та оборони.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що президент України Володимир Зеленський скликає засідання РНБО задля обговорення проблем вугільної галузі. Відзначається, що питання стало актуальним після загибелі двох гірників Михайла Турка і Михайла Павлика на шахті “Лісова” у Сокальському районі на Львівщині.

“Сталося велике горе – ми втратили двох людей. Ми сьогодні також почули про проблеми щодо умов праці шахтарів, умов безпеки. Розуміємо, що дуже складне питання. Тому скликаємо РНБО”, – сказав Зеленський після відвідання шахти.

Відомо, що родичам загиблих гірників держава компенсує по 100 тисяч гривень. Крім того Зеленський наголосив, що особисто допоможе родинам загиблих у вирішенні житлового питання.

“Я знаю, що немає квартири. Треба вирішити це питання. Можна зробити це поза чергою”, – підкреслив глава держави.

Також варто відзначити, що у ході візити Зеленський зустрівся з родичами загиблих, висловивши їм співчуття. Крім того він поспілкувався з працівниками шахти, які поскаржились на затримку виплати зарплат.
Нагадаємо, у Володимира Зеленського розповіли, як кожен може потрапити до команди нового президента України. Зокрема, йдеться про те, що кожен може зробити свій вклад у розвиток України і стати учасником політичної сили “Слуга народу”. При цьому вони розповіли, що основною ідеологією партії є докорінна зміна нинішної політичної системи.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.