Кинулась з мосту: В Італії загинула 34-річна українка(ФОТО)

У суботу, 25 травня 34-річна українка кинулась з мосту в Віа Марина.

Жінка впала з висоти 25 метрів, ще живою терміново її доставили до відділення невідкладної допомоги, до лікарні від автостради А3 через Реджі-ді-Портічі, поблизу Марини, на кордоні з Сан-Джованні-а-Тедуччо, східними передмістями Неаполя, де вона померла незабаром після приїзду.

Молода жінка, як сказали деякі люди, які стали свідками трагедії, приїхали на міст сама, залишивши свій гаманець на боці дороги стрибнула з нього. Після того, як вона стрибнула з висоти у 25 метрів була  ще живою, свідки негайно зателефонували 118, які послали машину швидкої допомоги на місце, які з труднощами дійшли до місця падіння жінки: тіло було в обгородженій місцевості.

Жінка була завантажена на рятувальний автомобіль, і  доставлена найближчого закладу, Оспедале-дель-Маре, але молода жінка померла незабаром після прибуття до відділення невідкладної допомоги.

У знайденій на узбіччі сумці, були  тільки особисті речі, два паспорти, один з яких закінчився, а інший дійсний, гроші, сережи і пачка сигарет; тільки особисті речі, ніякі повідомлення або що-небудь ще, що могло б пояснити вчинок жінки. Розслідування покладено на Державну поліцію, але немає сумнівів щодо того що, жінка вчинила суіцид;

Причини вчинку мабуть  в особистому житті житті жінки.

Після  смерті тіло було вилучено і передано до Другої поліклініки Неаполя в розпорядження судової влади; в найближчі дні відбудеться розтин, потім тіло віддадуть для поховання.

СПІВЧУТТЯ РІДНИМ!!! Царство Небесне! Вічна Пам’ять!!!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.