Блaгaю Вас Володимире: Мережу вразило до сліз відео зі зверненням вaжкo поpaненoгo бійця ЗСУ до Зеленського (ВІДЕО)

Це відео було знято дві години тому, під час евакуації пораненого Станіслав Гібадулін з позивним “Хітмeн”, по його проханю. Стас дуже просив зробити репост, щоб нарешті його почули Президент України та депутати! Він попросив у обраного президента Володимира Зеленського надати йому громадянство України

Сьогодні він підірвався на міні при виконанні бойового завдання . В січні цього року ми вже рятували його, від важкого поранення. Дякуючи Богу та лікарям, він вижив та повернувся в стрій.

Ще за рік до цього, “Хітмeна” ледьви витягли з того світу і знов причиною було дуже важке поранення. Громадянин Молдови, Станіслав Гібадулін, захищає Україну від російського агресора з початку війни, вважає себе українцем і дуже мріє отримати громадянство України.

Нагороджен Орденом “Богдана Хмельницького”.
З ним все буде добре і він знов встане із пекла!

На опублікованому відео поранений боєць записує звернення прямо з карети швидкої допомоги, перебуваючи на ношах. “Доведіть, що Ви хороший президент, що не такий, як усі. Дайте мені громадянство, Володимир Зеленський!” – сказав боєць в своєму зверненні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.