Так ось хто розстріляв Майдан! Багато будуть плакати від цієї страшної правди (ФОТО, ВІДЕО)

Вже не залишається ніяких сумнівів, що до розстрілу Майдану причетний нинішній Президент України Петро Порошенко.

Факти вже настільки очевидні, що заперечувати їх немає ніякого сенсу.

Відразу ж після допиту Порошенко в Генеральній Прокуратурі України, в центрі Києва, на місці снайперського розстрілу нещасних людей, почали терміново перекопувати вулицю.

Тепер вдумайтесь!

Відразу ж після офіційного допиту Порошенко з масових вбивств в центрі Києва, почали перекопувати ідеально рівну вулицю де розстрілювали людей.

Адвокати родичів убитих людей на Майдані відзначають, що вулицю почали перекопувати для того, щоб приховати абсолютно всі докази по розстрілу людей на Майдані.

Рівне те ж саме відбувалося відразу ж після того як Порошенко переміг на Майдані. У 2014 році почали терміново рубати дерева на Інститутській, куди потрапляли снайперські кулі.

Ви уявіть собі, що ці дерева 500 років нікому не заважали. Вони були символом Києва і тут відразу ж після бійні на Майдані і перемоги Порошенко, дерева терміново зрубали.

Це не просто дивно. Це пряме знищення доказів і тут явно не Путін знищує докази…

На вулиці Інститутській в Києві почали знімати бруківку для будівництва меморіалу Героям Небесної сотні, що ставить під загрозу завершення проведення слідчих експериментів в розслідуванні розстрілів активістів під час Революції гідності.

Про це повідомляє «Громадське».

Буквально два дні до цього Президента Порошенко допитувала Генеральна Прокуратура України у справах про масові розстріли на Майдані.

Як розповів глава управління спецрозслідування Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк, слідчий і прокурор не погоджували початок робіт на Інститутській, при цьому слідчі експерименти повинні тривати ще не менше двох тижнів.

Порошенко дав термінове наказ знести все, що пов’язано з Майданом.

Адвокат сімей Небесної сотні Євгенія Закревська в коментарі «Громадському» повідомила, що бруківку вже зняли безпосередньо з місця, яке раніше було встановлено як місце поранення одного з учасників протесту. У цій справі слідчий експеримент не завершений, а втручання будівельників робить його неможливим надалі, відзначила вона.

«Прямо сьогодні, 13 травня, були заплановані слідчі експерименти в тій частині, де знімають бруківку … Весь минулий тиждень у нас тривали слідчі експерименти, і на цей тиждень вони теж були заплановані. Вони не те, що не завершились, вони безпосередньо в активній фазі зараз », – підкреслив адвокат.

Родичі убитих людей на Майдані прямо говорять, що Порошенко дав наказ знести все що пов’язано з доказами убитих людей на Майдані.

Рівне те ж саме відбувалося 5 років тому. Проукраїнські люди прямо говорять, що Порошенко і нинішня влада зачистили Майдан від доказів і доказів!

Тисячі людей прямо розповідають про те, що до масової бійні причетні Порошенко і лідери Майдану:

Проукраїнські журналісти в один голос говорять, що до масових вбивств в центрі Києва причетний Порошенко і його угруповання:

Тепер давайте розберемося кому це було вигідно.

Хто став Президентом після масової бійні в центрі Києва? Хто втік з України після масової бійні в центрі Києва? Що стало каталізатором втечі Януковича з країни? Хто прийшов до влади після розстрілу людей на Майдані? Хто 5 років, маючи всю повноту влади, не розслідував нічого що пов’язано з Майданом? Хто знищує докази пов’язані з розстрілом як Беркута так і протестуючих на Майдані?

Відповіді на ці питання вже настільки очевидні, що заперечувати правду вже просто неможливо.

Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна повинна знати правду!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.