У Зеленського переглянуть останні призначення Порошенка та перезапустять набір до Верховного суду

Про це розповів один з радників новообраного президента Олександр Данилюк.

Призначені чинним президентом України Петром Порошенком в останні тижні його перебування на посаді чиновники можуть не затриматись на новій роботі. Про це розповів радник новообраного президента Володимира Зеленського

“Наша команда Зеленського відстежує всі призначення. Одіозні рішення переглянемо. Треба розуміти, що люди, призначені адміністрацією, яка йде, в останні тижні роботи, апріорі отримують менше довіри суспільства – як вони будуть працювати? Це називається – “доживати по-новому”, – розповів Данилюк в інтерв’ю Liga.net.

Також екс-міністр фінансів України зазначив, що з приводу нових посадовців консультуються з Центром протидії корупції та іншими громадськими організаціями. Наново збираються набрати суддів Верховного суду.

“Ми плануємо перезапустити набір та атестацію суддів. Волюнтаристське призначення суддів Верховного суду президентом в останні дні своєї каденції, добропорядність яких викликала питання. Судді Верховного суду, які були визнані непорядними, це неприпустимо. Розрахунок такий, що новий президент буде зайнятий іншими питаннями, не до цього”, – сказав Данилюк.

Нагадаємо, обраний президент України

Зеленський звернувся до нардепів і порівняв Порошенка із туристом в єгипетському готелі
Володимир Зеленський звернувся до депутатів Верховної Ради призначити дату інавгурації 19 травня, а також звинуватив чинного президента Петра Порошенка у перестановках в армії і роздаванні звань генералів, порівнявши його з туристом у єгипетському готелі.

У Порошенка зазначили, що процес передачі влади складніший за здачу номера в готелі, тому претензій від наступника чинного президента не сприймають.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.