Негайний розпуск Ради? У Мережі обговорюють інсайд про дострокові вибори в Парламент

У команді новообраного президента України Володимира Зеленського не прийняли остаточного рішення про розпуск Верховної Ради і дострокові парламентські вибори.

Проте, відповідний проект указу “про всяк випадок” вже підготовлений, повідомляє в телеграм-каналі “Українська правда” з посиланням на свої джерела, опублікувавши текст документа.

“В оточенні обраного президента Володимира Зеленського ведуться дискусії про дострокові вибори до Верховної Ради. Частина команди виступає за негайний розпуск Ради після інавгурації, інша – проти, щоб встигнути повноцінно підготувати партію” Слуга народу”, – пише джерело.

Нагадаємо, у Верховній Раді не можуть визначитися з інавгурацією переможця президентських виборів Володимира Зеленського. Майбутній глава держави наполягає на даті 19 травня, проте парламентарії пропонують відтягнути інавгурацію, зареєструвавши кілька законопроектів. Напередодні ж і зовсім з’явився варіант з датою 1 червня.

У той же час Володимир Зеленський записав відеозвернення до депутатів, в якому зажадав призначити інавгурацію на 19 травня.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.