От і все: на Донбасі ліквідували ватажка бойовиків, з’явилося фото

Бійцям ЗСУ вдалося ліквідувати високопоставленого бойовика “ДНР”

Українські військові під Докучаєвськом ліквідували високопоставленого терориста “ДНР” на прізвисько “Лунь”.

Про це повідомляє відомий блогер Necro Mancer.

Блогер відзначив, що вже упізнав терористка “ДНР”. За його словами ліквідований терорист це 39-річний російським найманець Євген Шабаев. Його тіло “вантажем 200” скоро відправлять на батьківщину – в Ростовську область Росії.

Відомо, що саме під Докучаєвськом протягом останнього часу доволі сильно загострилась ситуація, через постійні обстріли бойовиками незаконних збройних формувань.

Варто відзначити, що інформацію про загибель бойовика підтвердив інший скандальний ватажок Ігор Гіркін-Стрєлков. За його словами українським військовим вдалося ліквідувати комбата бойовиків ще 7 травня.

Варто нагадати, що у середу, 8 травня, стало відомо про те, що окупанти так званої “ДНР” передали українським воїнам тіло вбитого морпіха Дениса Козьми, який раніше пропав під час бою з терористами біля села Миколаївка на Донеччині. Про це написали ЗМІ бойовиків, які у статті опублікували фотографії загиблого українця. Примітно, що тіло військового було в чорному чохлі з написом “Укр”.

Нагадаємо, російські терористи у односторонньому порядку скасували режим припинення вогню на Донбасі.

“За повідомленням української сторони СЦКК, о 10.00 8 травня від команди СММ ОБСЄ отримано повідомлення про припинення в односторонньому порядку російськими бойовиками на Сході України режиму припинення вогню вздовж всієї лінії зіткнення”, – сказано у повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.