“Плювали на громадськість з високої дзвіниці”: Нардеп жорстко пройшовся по телефонних дебатах кандидатів у президенти

Кандидат в президенти Володимир Зеленський, який кликав на дебати свого опонента Петра Порошенка, схоже поки не готовий прийти і «зірвати маски з обличчя влади».

Однак в популярності шоумена винен чинний президент. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Мустафа Найєм.

На його думку, образ «борзого дев’ятикласника за гаражами» залишиться за Зеленським надовго. Всупереч бажанню багатьох його прихильників вважати, що роль некультурного атакуючого потрібна на час виборчої кампанії.

“Він так звик і буде так говорити і з журналістами, і з опонентами, і з підлеглими. А прийде час і з прихильниками. Все, що залишається – готуватися і виховувати по ходу п’єси, як це вже робили з Барною, Калашниковим, Януковичем і Азаровим. Це, звичайно некрасиво, соромно, але не страшно, якщо не буде красти і не забракне сміливості слухати розумних людей”, – написав Найєм.

За його словами ораторські і дипломатичні здібності і вміння тримати удар Порошенка ніхто під сумнів не ставив. Однак, виборці відвернулися від глави держави з іншої причини.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.