Порошенко пояснив, що змусило його приїхати у студію “1+1” без запрошення (відео)

Порошенко пояснює це тим, що таким чином намагається запросити Зеленського на дебати.

За словами чинного Президента України Петра Порошенка, він приїхав на ефір програми “Право на владу” без запрошення, бо вирішив використати всі можливості, аби запросити на дебати свого конкурента Володимира Зеленського.

Про це Порошенко розповів за лаштунками ефіру у розмові з ТСН.

Глава держави приїхав до студії “1+1” без кортежу. Його супроводжували лише кілька охоронців та співробітників власної прес-служби.

Порошенко за лаштунками багато жартував, намагаючись довести, що це точно він, а не двійник. Також він із задоволенням робив селфі із усіма охочими.

“Мені було байдуже, хто буде у студії. Я приїхав не у студію, я приїхав не на шоу. Я обіцяв пані Наталі (Мосейчук), що я буду 40 хвилин у студії, і це буде очікування пана Зеленського. Я збираюся робити все для того, щоб запросити пана Зеленського на дебати. Не ховатися від журналістів, не ховатися від людей, які прагнуть поставити йому запитання, запросити публічно його на “Республіканський” стадіон, саме туди, куди він хотів. Він не має права виставляти якісь ультиматуми, бо він наговорив дуже багато. Він сказав “Республіканський” – прошу. Він сказав якісь аналізи здавати – сам втік. Він сказав якісь додаткові обставини… моя позиція – це остання неділя перед виборами. Прошу, приїдьте і проведіть дебати”, – заявив Порошенко.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.