У штабі показали, як голосували військові на Донбасі (відео)

Військові на передовій голосували тільки на спеціальних дільницях на ротаційній основі.

На Донбасі в районі проведення операції об’єднаних сил для військовослужбовців були створені належні умови для голосування, порушень не зафіксовано.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру ООС в Facebook.

“Всі дільниці відкрилися вчасно, військовослужбовці групами приїжджають з передової для голосування. В даний час на території спеціальних виборчих дільниць, де голосують українські військові, ніяких порушень не виявлено, все відбувається відповідно до чинного законодавства”, – сказано в повідомленні.

Військові на передовій голосували на президентських виборах тільки на спеціальних дільницях на ротаційній основі – одні несуть бойове чергування на опорних пунктах, інші – голосують.

Також у штабі повідомили, що з початку доби окупанти обстріляли з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї позиції підрозділу Об’єднаних сил у смузі відповідальності оперативно-тактичної групи “Схід” в районі населеного пункту Лебединське.

“Втрат серед наших захисників немає. Наші захисники не залишили без відповіді ворожий обстріл. Втрати противника уточнюються”, – йдеться в повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.