Це була остання крапля: Зеленський у фільмі “Слуга народу” висміяв загиблих воїнів АТО, Героїв Майдану, назвав війну громадянською…

Зеленський знову опинився в центрі скандалу, який набирає обертів. Комік продемонстрував, що для нього означає України і пам’ять тих, хто боровся за незалежність української держави.

Так, днями в широкий доступ потрапило чергове відео серії “Слуги народу”, зміст якої шокувало українців, передає dialog

Жорсткі коментарі залишають не тільки на Youtube, а й в соцмережах. Люди вражені тим, як сильно комік, який є кандидатом в президенти, і його команда в буквальному сенсі розтоптали пам’ять наших Героїв, виставивши їх тупими і пройдисвітами.

На це також звернула увагу в своєму Facebook журналістка ICTV Анна Тесленко, під постом якої розгорнулися справжні баталії.

“Це морок і ви**р”, – пише вона в своєму пості і додає, що кандидат в президенти Зеленський не тільки “підіграв” роспропаганде, а й сам продемонстрував своє ставлення до рідної країни, а також до тих, хто загинув за її свободу.

Причому не тільки на Майдані, а й на Донбасі, в боротьбі з російськими бойовиками. “А тепер питання. Якщо все так, як ти показуєш в своєму говнофільме, навіщо тобі стає лідером такої країни?” – запитує журналістка. Її підтримали передплатники, за словами яких на Зеленського за таке можна подати в суд. “Юристи є? У мене питання, чи можна подати в суд на Зеленського, за образу і приниження гідності, громадян України”, “Він помиляється, якщо думає. Що люди це схавают”, “Гумор нижче плінтуса, і це чудовисько йде в президенти”, – пишуть в коментарях.

“Довелося подивитися” Слугу Народу”…

Це морок.

Зграя кварталу намагається змусити всіх нас іржати над принизливими для українців жартами з подачі кандидата Зеленського. У моїй стрічці “потоп” від емоцій колег і друзів, які, м’яко кажучи, в шоці від смислів, закладених в новому висера кандидата в президенти.

Якщо ми в очах Вови виглядом саме так, то у мене виникає питання…

Пам’ятайте фразочку з його інтерв’ю “1 + 1”: “У будь-якому цивілізованому суспільстві повинна бути альтернатива майдану”?

Так ось, майдан очима Вови в новому сезоні “Слуги народу” виглядає так: це збіговисько пройдисвітів. Патріотів (які пішли першими добровольцями) він показує шаленими і при цьому абсолютно тупими. Хоча послухаєш інтерв’ю самого Зеленського… і першість по тупості, Вова, у тебе.

Тобі б хоч краплю їх мужності, може хоч на один ефір б сходив. Я вже мовчу про зону бойових дій, операціями в якій ти зібрався командувати.

Також майдани у кандидата Зеленського – причина занурення країни в хаос і фашизм/нацизм. Так ось, Вова. Бути патріотом і фашистом / нацистом, це не одне і теж! Хоча в Рашке-то нас бачать саме такими, якими і ти. Мимоволі пригадуються з’їдені снігурі, розп’яті хлопчики і зґвалтовані бабусі.

“Воля. Прізвище. Країна” – кричать патріоти в фільмі. Це що?? Цим Зеленський ображає не тільки Майдан, а топче пам’ять загиблих патріотів в російсько-українкою війні!

Все антигерої розмовляють українською. Дивно просто… Ось справжнє ставлення до українського у Володимира, скільки б він не заливав про статус державного).

У підсумку, країна розпадається. До речі, Росія-то зовсім ні до чого. ППСС. Тому, що війна громадянська і з подачі українських олігархів.

Чудовий план! Ось прям голосуйте за Зеленського! У нього відмінний план!

А тепер питання. Якщо все так, як ти показуєш в своєму говнофільме, навіщо тобі стає лідером такої країни?”, – написала журналістка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.