Стопами поліцейських. На Херсонщині військові розстріляли один одного з автоматів

У Херсонській області на території військової частини вартові влаштували розбірки зі стріляниною, поранивши ще одного військового.

avtomat-strilyanyna-860x484

Про це повідомив представник управління Нацполіції Херсонської області.

За його словами, про нещасний випадок правоохоронцям повідомили медики місцевої центральної районної лікарні, куди 7 грудня о 01:40 госпіталізували трьох військових із вогнепальними пораненнями.

Як з’ясувалося, усі троє служать у військовій частині в Голопристанському районі, між вартовими на території польових артилерійських складів військової частини вночі виник конфлікт, під час якого вони відкрили вогонь із АК-74, поранивши один одного та ще одного військового, який втрутився в конфлікт.

Унаслідок інциденту 21-річний рядовий був поранений у праве стегно, 23-річний рядовий – у пах, і ще один 21-річний рядовий отримав непроникне вогнепальне поранення тулуба.

Наразі за фактом порушення статутних правил проти бійців відкрили кримінальну справу, матеріали направлені до військової прокуратури Херсонської області, санкція статті передбачає від 3 до 10 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...