Синоптик розповіла, коли в Україну повернеться весна

На вихідних, 23-24 лютого, антициклон витіснить негоду з України. Тому значні опади в країні малоймовірні

«Зима в календарному лютому відновлює свій статус, Динамо Київ перемагає в Лізі Європи, сонця, незважаючи на посилення морозу, стає все більше – словом, все йде за планом», – коментує погодні “примхи” синоптик Наталія Діденко і додає, що в ці дні охолодження посилиться.

За її прогнозами, в нічні години 23-24 лютого очікуються -7 -13 градусів, на північному сході -12 -17 градусів, вдень -3 -9 градусів. Але вже в неділю вдень, 24 лютого, на заході та півночі підвищення температури почнеться до -3 +2 градусів. «А в понеділок потепління охопить більшу частину території України», – обіцяє Наталя Діденко.

У Києві вихідні будуть морозними: вночі -6 -9 градусів, в околицях, при проясненні до -10 градусів. Вдень 23 лютого температура буде близько -4 -6 градусів, а 24 лютого розпочнеться пом’якшення морозу до 0 -2 градусів. А в понеділок в Києві очікується +2 +4 градуси.

«Тому пару днів знову можна виглядати, як закутаное опудало на городі, а вже в понеділок – елегантними громадянами в легкому одязі. Ще трохи», – обнадіює Наталія Діденко.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.